Rose Barometers

Contact

Openingstijden

Maandag en dinsdag: gesloten 

Woensdag t/m vrijdag: 9 uur tot 12.00 uur — 13.30 tot 15.30 uur

Zaterdag en zondag: gesloten
 

 

Adresgegevens en route:

H.N. Rose

Schie 21

3111 PM Schiedam (Netherlands)

tel: ++31 10 4262902  

 

 

Per auto

Afslag 11 Schiedam richting centrum. Na de grote kruising 2e stoplicht rechts (voorsorteren op de brug) de Boterstraat in. Aan het eind staat een inrijverbod na 85 meter. U kunt echter tot voor ons pand komen.Na de Grote Markt moet u rechts (weer een inrijverbod na 35 meter). Aan het eind van dit korte straatje vindt u de ingang van onze winkel rechts om de hoek aan het water. Laden en lossen kan voor de deur. De parkeerruimte is echter beperkt. U kunt wel makkelijk parkeren in de parkeergarage van het ABC-complex aan de linkerhand van de Boterstraat (eerste uur gratis parkeren). OriĆ«ntatiepunt is de Grote (St Jans) Kerk, waar wij vlak bij zitten. Navigatiesysteemgebruikers opgelet! Toets niet Schie in maar Brede Marktsteeg 3. Ervaring leert dat u anders verkeerd gestuurd wordt, naar een stuk Schie dat aan de verkeerde kant van het water ligt! Als u Google navigatie gebruikt kunt u “barometerfabriek Schiedam” opgeven, dan wordt de locatie automatisch wel goed gekozen.

In de Brede Marktsteeg is een invalidenparkeerplaats, 50 meter van onze ingang

Per trein

Station Schiedam Centrum. te voet richting centrum via Stadserf en Grote Kerk. U komt nu op de einde van de Hoogstraat en gaat gelijk rechts de Brede Marktsteeg in. Rechts om de hoek vindt u de ingang . Vanaf het station is het ongeveer 1 kilometer.

Per tram

Uitstappen bij Broersvest/Stadserf. Vanaf hier ongeveer 500 meter.zie route per trein.

Per metro

Uitstappen op Schiedam Centrum (zie routebeschrijving trein) of Parkweg. Lopen richting centrum en Grote kerk. Loopafstand 1km(halte centrum) of 700 meter(halte Parkweg)